Οι Soul Jazz Orchestra στο Κύτταρο

Οι Soul jazz Orchestra, έρχονται στην Αθήνα και πάλι. Η εξαμελής, πολυπολιτισμική μπάντα από τον Καναδά, εμφανίζεται στις 21/10 στο Κύτταρο.

Ένα σχήμα επηρεασμένο από τη soul, τη jazz, την afro καθώς και τη μουσική της Καραϊβικής, έρχεται να «ταρακουνήσει» πάλι το μουσικόφιλο κοινό της πόλης.

Έχοντας γράψει ήδη ιστορία με κομμάτια όπως το «Mista President»  και το «Manifesto»,  συνεχίζουν να δίνουν φοβερά μουσικά αποτελέσματα στο είδος που τους έχει καθιερώσει στο παγκόσμιο στερέωμα.

Το σεστέτο από την Ottawa, έχει ανέβει στη σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως ο Stevie Wonder και ο Demi Kuti ,γεγονός που αναδεικνύει τη δυνατή του σκηνική παρουσία.

Οι φίλοι της «ανεβαστικής» και ξεσηκωτικής αυτής μουσικής σπεύσατε…. people people get together!!!

 

Νόα

Avatar
Author

Μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη. Με κέντρο την πόλη μου ταξιδεύω στην Ελλάδα και στον κόσμο ψάχνοντας να μοιραστώ μαζί σας κάθε μικρή και μεγάλη απόλαυση που κάνει τη ζωή ακόμη πιο όμορφη! Η σωματική και ψυχική ευεξία είναι το κλειδί όλων. Ακολουθήστε με!

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.